Het is vanaf heden ook mogelijk dat er nieuws op de daghandel pagina getoond wordt. Onder de grafiek komt een nieuws item indien er op deze dag nieuws is over dat aandeel.
Geachte gebruiker,

Vanaf heden tonen we op de aandelen paginas de laatste nieuws headlines van het getoonde aandeel (mits aanwezig). De staan onder de kantelpunten tabel.

De headlines lopen vanaf nu mee dus het duurt even voordat we voor alle aandelen headlines hebben.

Via de button kunt u de historie per aandeel zien. Tevens ziet u hier van de nieuws items van de afgelopen 7 dagen een korte beschrijving. Wilt u het hele bericht zien kunt u op de titel klikken of 'lees volledige bericht'.

Verder kunt u in het rechter menu de laatste nieuws headlines van vandaag bekijken. En als geregistreerde gebruiker heeft u ook een overzicht met de headlines betreffende uw eigen favoriete aandelen. Deze lijst bevat dan ook de korte samenvatting. U heeft dan van al uw favoriete aandelen het nieuws bijelkaar. Volledig gratis registreren heeft dus voordelen.

Vanuit de headlines overzichten kunt u door op het aandeel te klikken ook weer terug naar de aandelen pagina.

Als u op de headlines klikt dan wordt u verder doorverwezen naar het volledige bericht. Op dit moment worden de headlines getoond in samenwerking met www.belegger.nl een onafhankelijk belggingsite. Wij nemen geen verantwoordlijkheid voor de inhoud van de headlines.

Heeft u opmerkingen en/of vragen stuur dan email naar webmaster@kantelpunten.com

We hopen dat u veel plezier heeft van onze site,
Bent u tevreden vertel het vooral anderen,

Floppy & Toppy Kantelptunen


Laatst aangepast door Toppy op Ma Mrt 19, 2007 4:24 pm; in totaal 1 keer bewerktDisclaimer  -  phpBB ©
___________________________________________________________


beursscanner.nl  - Winst in 2 weken.