Een tip mbt inloggen. Indien u op de nieuwe site gekomen bent via het echte domein www.kantelpunten.com (dit domein bestond vroeger ook al maar werd automatisch doorverwezen naar www.trade-extender.com/kantelpunten) en u was vroeger daar ingelogd. Dan kunt u door eenmalig naar het oude domein te gaan automatisch ingelogd worden op de het nieuwe domein. Dit komt omdat de zogenaamde cookies gebonden zijn aan het domein binnen een browser. Als u deze wepagina bezoekt dan worden uw inloggegevens automatisch overgenomen (als het goed is).

Is dit niet het geval dan zal u opnieuw moeten inloggen.

Groetjes Toppy
Geachte gebruiker,

Het kantelpunten domein is omgezet naar onze nieuwe provider.
Mocht u problemen ondervinden dan kunt u die sturen naar webmaster@kantelpunten.com of een bericht achter laten in het gastenboek en/of forum.

Mocht u een verwijzing hebben naar het oude domein (met www.trade-extender.com) dan is het verstandiger om dit te wijzigen in www.kantelpunten.com zodat u niet iedere keer automatisch doorverwezen wordt.

Ik heb heel uitgebreid getest met de nieuwe provider, maar het kan altijd dat er toch iets niet werkt. Uw melding stellen we dan zeer op prijs.

Een van de nieuwe mogelijkheden is beveilg inloggen door middel van een https verbinding. Hiervoor moet u wel in het linker inlog scherm 'beveiligd inloggen kiezen'.

We wensen u veel plezier met onze site,

Toppy


Laatst aangepast door Toppy op Za Mrt 10, 2007 4:49 pm; in totaal 2 keer bewerktDisclaimer  -  phpBB ©
___________________________________________________________


beursscanner.nl  - Winst in 2 weken.