.

Geachte gebruikers,

ER IS 3 X NIEUWS


1.
Door de invoer van de Belgische aandelen hebben we kleine aanpassingen moeten doen in de selectievoorwaarden om kantelpunt te worden. De Belgische beurs is anders dan het Nederlandse. Belgen dragen hun centen eerder naar de bank, dan dat ze zelf op de beurs gaan handelen. Daardoor is er minder beweging en volume in BelgiŽ.

a.
Vroeger keken we voor de kantelpuntenselectie ( onder andere ! ) naar een minimum aantal verkochte aandelen. In BelgiŽ geeft dit een probleem. Er zijn daar zelfs aandelen van 3500 Ä ( Bque nat BE ) waar dan maar 100 stuks worden verhandeld. Vanaf heden kijken we ook naar de gemiddelde omzet.

Hierdoor zullen sommige aandelen nŤt wel aan de nieuwe criteria voldoen en andere juist nŤt niet meer. Veel verschil zit er echter niet op.

b.
Gezien de mindere beursbewegingen hebben we voor BelgiŽ lagere gemiddelde volumes gekozen dan voor Nederland om aan de kantelkoopvoorwaarden te voldoen. Voor u als eindgebruiker maakt dit weinig uit. De Nederlandse selectievoorwaarden waren trouwens ook "op maat" gemaakt. Nu doen we voor BelgiŽ hetzelfde. Maar voor de goede orde vinden we wel dat u dit moet weten.

---2.
Waar u wellicht wel meer aan heeft zijn onze nieuwe portefeuilles.

We hebben de voorbeeld portefeuilles opgesplits in :
- nederlandse
- belgische aandelen.

U vindt deze in de linkerkolom " Portefeuilles ".


---3.
Tevens tonen we nu ook een voorbeeld portefeuille op basis van 20 aandelen, met de bedoeling de winstmogelijkheden van de kantelpunten mee te geven.

En om u zin doen te krijgen om eens zelf te spelen met onze test portefeuille Klik Hier.
Toppy
.Disclaimer  -  phpBB ©
___________________________________________________________


beursscanner.nl  - Winst in 2 weken.