.

NIEUW : de exit-strategie.


Geachte gebruiker,

Voortaan tonen we onze exit-strategie. Dat is uitstapadvies.

Met een simpele techniek wordt vaak in een tot twee weken leuke winst gerealiseerd.

En dit door alleen nabeurs te handelen.

Een leuk detail is dat er onze exit strategie rekening gehouden werd met alle in- en uitstap kosten.

Transactiekosten, is iets wat vele beursadviseurs liever niet vermelden. 1.82 Brutto is maar 1.50 netto bij 5000 €. Na 2 jaar handelen zien resultaten er héél wat mooier uit als je de transactiekosten vergeet ...

Wij laten al onze gedane transacties 24 maanden zichtbaar op deze website. We vinden dat onze gebruikers daar recht op hebben. Wij tonen precies hoe er van dag tot dag gehandeld werd om het netto-eindresultaat te behalen.

Alle veranderingen op een rijtje:

 • De scangrafiek blijft aangezien dit de basis is van de kantelpunten. Alle signalen uit de scangrafiek worden niet opgevolgd, omdat kantelpunten nog aan andere voorwaarden moeten voldoen.

 • In de kantelpuntenlijst tonen we alleen nog koopsignalen die we op de site gevolgd geworden.

 • We beschouwen een kantelpunt als succesvol als minimaal 1.82% (was 2%) winst behaald is. 1.82% is zien wij als 1.5% winst (bij 5000,- 2*8,- kosten).

 • We berekenen de totale winst van een aandeel over de afgelopen twee jaar inclusief alle transactie kosten.

 • U zult zien dat we voortaan ook verliesgevende trades in détail tonen.
  U kan zien dat we door verlies nemen, de verliezen ook heel dikwijls beperkt hebben !

 • Op de juistheid pagina ziet u voortaan ook het percentage van de tijd dat we met dit aandeel in de martk zitten. Dit betekent dat u met dat geld de rest van de tijd in andere aandelen had kunnen beleggen en extra winst had kunnen maken.

 • Op de aandelen pagina kunt u zowel een tekstvorm (default) of een tabel vorm bekijken. Dit is afhankelijk van wat uw eigen voorkeur heeft.

 • De belangrijkste wijziging zit in het kantlepunten overzicht.

  Hier zit u precies welke acties we uitvoeren voor alle aandelen die we volgen. Als de lijst gesorteerd is op aktie (default) dan ziet u eerst alle nieuwe koop trigger.

  Daaronder komen dan de akties die we elke dag uitvoeren. Dit is een flnke lijst vandaar dat we aanraden om de aandelen die u volgt toe tevoegen aan uw favorieten (met het icoontje in/out) zodat u overzichtelijke ziet welke wat uw eigen te volgen signalen zijn.

 • Sommige aandelen raden voortaan wij af om te volgen. Of volgt de site zelf tijdelijk helemaal niet meer, zoals pennystocks en aandelen met een slecht trackrecord.

 • Op de historische pagina kunt uw naast het overizcht ook alles trades per kantelpunten bekijken (klik op het mini kantelpunt logo). We willen dat U zelf kunt controleren of onze resultaten kloppen. Want dat doen ze.Ter verduidelijking:
We tonen elke beursdag om 18 uur verse technische signalen
Het is de bedoeling dat U de best onderbouwde signalen er zelf uit kiest.
Dit aan de hand van bedrijfsnieuws, persberichten, analisten, sentiment, volume, ....
U bent zelf verantwoordelijk voor Uw eigen keuzes. Handelen is op eigen risico.
Tip : Voorzichtig met cijfers en dividend : koersen zakken meestal nadien.


We zullen in de komende dagen weken waarschijnlijk nog wel wat sleutelen aan de layout en de beschrijving van de functionaliteit.

Heeft u ideeën of wilt u graag terugkoppeling geven. Gebruik dan het forum, gastenboek en mail.

Mischien overbodig om te zeggen ... maar deze functionaliteit is alleen beschikbaar voor geregistreerde gebruikers! Dit is gratis.

Echter ... als niet geregistreerde krijgt iedereen twee weken de tijd om de kantelpunten in zijn volledige werking te bekijken.

We wensen u veel succes!

Floppy & Toppy


Idea Help ons de site verbeteren, geef uw feedback bij successen & ervaringen Klik HierDisclaimer  -  phpBB ©
___________________________________________________________


beursscanner.nl  - Winst in 2 weken.